Keukendesign Emmen

Welkom

Keukendesign Emmen... Het adres voor een bijzondere keuken.

Over ons

Welkom op de website van Keukendesign Emmen. Bij Keukendesign Emmen is direct een lage prijs ook inspiratie. Wij leveren de mooiste keukens uit Duitsland, direct uit onze fabriek. Bij ons vindt er geen tussenhandel plaats, dit verkort de levertijd en scheelt enorm in prijs. Onder het genot van een kopje koffie of thee ontwerpen we graag samen met u uw droomkeuken op maat. Bij ons wordt uw keuken aangeboden voor een directe verkoopprijs. Hoe dat kan leggen we tijdens een adviesgesprek graag aan u uit.

Samen met onze partners kunnen wij u volledig ontzorgen als het gaat om de aanschaf en installatie van uw nieuwe keuken. Alle voorkomende werkzaamheden kunnen wij voor u uit handen nemen, zoals het demonteren van uw oude keuken, het verleggen van afvoeren en leidingen, stukadoren en het plaatsen van een nieuwe meterkast. Strak, modern, landelijk of greeploos wij kunnen iedere keuken ontwerpen en leveren zoals u die wenst. Op het gebied van werkbladen hebben wij ook veel keuze. Zo kunt u onder andere kiezen uit multiplex, graniet, composiet, keramiek en beton.

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van keukens. Het geven van goed en eerlijk advies zorgt voor het perfecte ontwerp dat aansluit op uw wensen. Alles wordt direct vanuit de winkel aangestuurd. De monteurs waarmee wij samenwerken komen uit onze regio en zijn net zo ervaren in het plaatsen van keukens als wij in het adviseren en ontwerpen. Bent u nieuwsgierig geworden? Wij zien u graag in onze showroom tegemoet. Het is handig dat u van tevoren een afspraak maakt voor een vrijblijvend adviesgesprek. U ontvangt bij ons altijd een vrijblijvende offerte en een 3D-ontwerp, zodat u precies weet wat u aanschaft.

Naast de aanschaf van een keuken bent u bij ons ook aan het juiste adres voor keukenrenovatie. Van het renoveren van een gehele keuken tot het plakken van nieuwe folie op een front, op het gebied van renovatie is bijna alles is mogelijk. Vooraf bespreken we wat we gaan doen en wat het gaat kosten, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor inbouwapparatuur. Keukendesign Emmen werkt samen met de beste merken met een goede prijs- kwaliteitverhouding. Of het nu gaat om een vaatwasser, 6-pits gasfornuis of een compacte bakoven, wij leveren de beste apparatuur voor uw keuken.

Onze keukens worden door Dorenbos Verhuizingen bezorgd. Zij zijn zeer ervaren bezorgers op het gebied van keukens en meubilair. De lijnen zijn kort, waardoor er een goede samenwerking is.

Heeft u een offerte van een andere keukenspecialist ontvangen, maar bent u nog niet tevreden? Laat deze dan door ons checken. Mail de offerte naar info@keukendesignemmen.nl of maak telefonisch een afspraak via telefoonnummer (0591) 572 766.

Graag tot ziens,

Team Keukendesign Emmen

Ons team

Remon van der Heide

Randell Evers

Gerda Evers

Remon van der Heide

Profiel

Mijn naam is Remon van der Heide van Keukendesign Emmen. Ons team bij Keukendesign Emmen heeft jarenlange ervaring in het adviseren van keukens, wij doen het kleinschalig en alles wordt direct vanuit de winkel aangestuurd. De monteurs waar wij mee samen werken komen ook uit onze regio en zijn minstens net zo ervaren in het plaatsen als wij in het adviseren. 

Wij zien u graag bij ons in de showroom tegemoet, het is altijd handig om vooraf een afspraak met ons te maken als u een advies gesprek met ons wilt. U krijgt altijd van ons een vrijblijvende offerte en een 3d ontwerp zodat u goed weet wat u bij ons aanschaft.

Wij zijn nu ook geselecteerd Neff dealer !

Nu ook Quooker bij ons. Tevens zijn wij Steel fornuizen dealer en hebben we Wave afzuigkappen in onze collectie.

Kijk voor onze maandactie !

Vanaf nu ook mogelijk om keukens aan te schaffen tegen een vast maandbedrag, vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Onze merken

Keukenapparatuur en kranen